سرآشپز

نام غذا: کوکوی عدس

مواد لازم: عدس ۴۰۰ گرم، سبزی معطر خرد شده ۱۵۰ گرم، تخم مرغ ۶ عدد، آرد گندم ۲ قاشق سوپ خوری، ادویه به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا عدس را به مدت ۲ ساعت خیس کرده و می پزیم. سپس عدس را آبکش کرده و اجازه می دهیم خنک شود. بعدعدس سرد شده، سبزی، آرد، تخم مرغ زده شده، ادویه و نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم. مایه کوکو را در روغن داغ ریخته و هر دو طرف آن را سرخ می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با گوجه فرنگی و خیار شور تزیین می کنیم.

* می توانیم بسته به ذائقه از هر ادویه ای استفاده کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن