سرآشپز

نام غذا: تاس کباب

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم، پیاز بزرگ ۳ عدد، سیب زمینی ۲ عدد، هویج ۳ عدد، به ۱ عدد، آب یک دوم پیمانه، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا یکی از پیازها را رنده کرده و آب آن را می گیریم. سپس پیاز و نمک را به گوشت اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. گوشت را به صورت قلقلی های ریز در می آوریم. هویج، سیب زمینی و باقی پیاز را حلقه حلقه کرده و به را خرد می کنیم. روغن زیتون را کف قابلمه ریخته و پیاز ها را می چینیم. سپس قلقلی ها را چیده و زردچوبه و فلفل می پاشیم. بعد به ترتیب هویج، به و سیب زمینی را چیده و نمک و آب را می ریزیم. قابلمه را روی حرارت قرار داده و بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم. در قابلمه را گذاشته و به مدت ۳ الی ۴ ساعت به آرامی می پزیم.

*هر از گاهی به غذا سر می زنیم اگر آب لازم بود اضافه می کنیم.

* می توانیم از دنده گوسفند استفاده کنیم.

* می توانیم بسته به ذائقه از ادویه های دیگر استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا