خورشت آلو اسفناج

نام غذا: خورشت آلو اسفناج

مواد لازم: اسفناج ۲ کیلو گرم، گوشت گوسفند نیم کیلو گرم، پیاز ۱ عدد، آلو بخارا ۱ پیمانه، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، آبلیمو به مقدار لازم، زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و تفت می دهیم. ۲ قاشق غذا خوری از پیاز داغ را بر داشته و در ظرف دیگری به آن رب گوجه فرنگی و زرد چوبه اضافه کرده و تفت می دهیم. گوشت درشت خرد شده را به باقی پیاز داغ افزوده و تفت می دهیم. سپس اسفناج خرد شده را به گوشت اضافه می کنیم. اجازه می دهیم که اسفناج سبک شده وبیشترآب آن کشیده شود. بعد مخلوط پیاز داغ و رب گوجه فرنگی، نمک و مقداری آب را می ریزیم. در آخر آلو بخاراها و آب لیمو را اضافه می کنیم. بعد از اینکه چند جوش زد و جا افتاد خورشت آلو اسفناج آماده است.

* اگر آلو بخارا ترش باشد لازم نیست آبلیمو اضافه کنیم.

* آلو بخاراها را می توانیم از قبل مدت کمی در آب خیس کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن