سرآشپز

نام غذا: پای سالاد

مواد لازم: کلم بروکلی ۲ شاخه، کلم بروکسل ۵ عدد، گل کلم ۲ شاخه، کدو ۱ عدد، هویج ۱ عدد، فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام یک چهارم، پیاز ۱ عدد، قارچ ۲۰۰ گرم، جوانه شبدر ۲ قاشق غذا خوری، لیمو ترش تازه ۱ عدد، خامه ۱ قاشق غذا خوری، پنیر پیتزا ۱ بسته

موادخمیر: آرد ۲۵۰ گرم، کره ۱۰۰ گرم، ماست یک دوم لیوان، زرده تخم مرغ ۱ عدد، نمک یک هشتم قاشق چای خوری

 

طرز تهیه: ابتدا پیاز، هویج و فلفل دلمه ای ها را به صورت خلال خرد کرده و تفت می دهیم. کلم بروکلی و گل کلم را خرد کرده و به بقیه سبزیجات اضافه می کنیم. کلم بروکسل را هم افزوده و تفت می دهیم. سپس قارچ، لیمو ترش، نمک و فلفل را ریخته وخوب هم می زنیم. حرارت را کم می کنیم و وقتی سبزیجات نرم شدند از روی حرارت بر می داریم. سپس جوانه شبدر و خامه را افزوده و مخلوط می کنیم.

همه مواد خمیر را با هم مخلوط کرده و ۱ ساعت استراحت می دهیم. پس از آن خمیر را باز کرده و سبزیجات را روی آن می ریزیم. سپس پنیر پیتزا را روی سبزیجات پاشیده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن