سرآشپز

نام غذا: ترش کباب

مواد لازم: گوشت ۵۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، سیر ۲ حبه، سبزی خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم، رب انار ۳ قاشق غذا خوری، روغن زیتون یک دوم لیوان، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گوشت را درشت و به اندازه های مساوی خرد می کنیم. پیاز و سیر را رنده می کنیم. سپس سبزی، پیاز، سیر، گردو، رب انار و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. گوشت را به مواد اضافه کرده و کاملا آغشته می کنیم. بعد روی ظرف راپوشانده و ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مزه دار شود. پس از این مدت گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ می کشیم. سپس روی  کباب پز یا زغال قرار داده و زمانی که کباب کمی خودش را گرفت نمک می پاشیم تا ترد بماند. کباب را در ظرف چیده و کنارش گوجه فرنگی و فلفل کبابی قرار می دهیم. ترش کباب را همراه پلو یا نان سرو می کنیم.

* سبزی شامل جعفری، گشنیز، ترخون و مرزه است.

* نمک را در ابتدا اضافه نمی کنیم چون باعث سفت شدن گوشت می شود.

* بهترین روش برای پخت ترش کباب زغال است.

* به جای روغن زیتون می توانیم از روغن مایع استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن