سرآشپز

نام غذا: سمبوسه سیب زمینی و قارچ

مواد لازم: سیب زمینی ۱ عدد، قارچ ۲۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد، فلفل دلمه ای به مقدار لازم، جعفری ۱ فنجان، نان لواش به مقدار لازم، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی را آب پز کرده و مکعبی خرد می کنیم. قارچ، پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و جداگانه سرخ می کنیم. سپس سیب زمینی، مواد سرخ شده، جعفری، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. مواد را داخل نان لواش ریخته و به صورت مثلث می پیچیم. سمبوسه ها را در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا