سرآشپز

نام غذا: سالاد گرم سبزیجات

مواد لازم: هویج ۲ عدد، بروکلی ۷۰ گرم، فلفل دلمه ای ۱۰۰ گرم، لیمو ترش کوچک ۱ عدد، پنیر فتا یا صبحانه ۱۰۰ گرم، پودر پنیر پارمسان ۲ قاشق غذا خوری، سرکه خرما یا بالزامیک ۴ قاشق غذا خوری، روغن به مقدار لازم، پودر سیر و زیره به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا هویج ها را به وسیله پوست کن به صورت نوار در می آوریم. فلفل دلمه ای را خرد می کنیم. ساقه بروکلی را بریده و به صورت قطات کوچک تقسیم می کنیم. لیمو ترش را حلقه حلقه می کنیم. ماهی تابه را روی حرارت زیاد قرار داده و وقتی گرم شد بروکلی را همراه چند قطره روغن در آن ریخته و هم می زنیم. سپس هویج، فلفل دلمه ای، لیمو ترش، فلفل، پودر سیر و زیره را افزوده و مرتب هم می زنیم. وقتی که سبزیجات کمی نرم شدند پنیر فتای خرد شده و کمی روغن اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر سرکه و نمک را ریخته و حرارت را خاموش می کنیم. پودر پنیر را اضافه کرده و سالاد را سرو می کنیم.

* به جای پودر سیر می توانیم از خود سیر استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا