سرآشپز

نام غذا: شکلات شیری

مواد لازم: شکلات آب شده ۱۰۰ گرم، کره ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۲عدد، شکر یک دوم لیوان، شیر ۲۵۰ سی سی، خلال بادام یا فندق خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه: شکلات آب شده را با کره مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کره کمی نرم شود. سپس از روی حرارت بر می داریم و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. بعد شیر جوشیده را افزوده و با هم زن دستی آهسته هم می زنیم. سپس شکر را ریخته و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه به تندی می زنیم. بعد ۲الی ۳ دقیقه در مایکروفر با قدرت متوسط قرار می دهیم . سپس خلال بادام را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حال شکلات شیری آماده است.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا