سرآشپز

 

نام غذا: ساندویچ ماهی

مواد لازم: ماهی ۱ عدد، گوجه فرنگی ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، کاهو ۴ برگ، خیار شور ۴ عدد، آب لیمو به مقدار لازم، ماست ۲ قاشق غذا خوری، سس مایونز به مقدار لازم، نان ساندویج ۲ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا ماهی را تمیز و نصف کرده و تا حد امکان استخوان ها را جدا می کنیم. سپس ماهی را در مخلوط  پیاز، ماست، آب لیمو و نمک قرار می دهیم. بعد از ۴ ساعت ماهی را از مایه خارج کرده و در کمی روغن یا کره سرخ می کنیم. نان ساندویج را از وسط باز می کنیم تا حدی که دو طرف آن از هم جدا نشوند. سپس هر دو طرف نان را به سس مایونز آغشته کرده ویک برگ کامل کاهو، خیار شور، گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده را به ترتیب می چینیم و نصف ماهی سرخ شده را در یک طرف نان قرار داده وطرف دیگر را می بندیم. ساندویج را همراه آب لیمو و سس مایونز سرو می کنیم.

* ترجیحا از لیمو ترش استفاده می کنیم.

* می توانیم از فیله ماهی که استخوان ندارد استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

مواد لازم: ماهی ۱ عدد، گوجه فرنگی ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، کاهو ۴ برگ، خیار شور ۴ عدد، آب لیمو به مقدار لازم، ماست ۲ قاشق غذا خوری، سس مایونز به مقدار لازم، نان ساندویج ۲ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا ماهی را تمیز و نصف کرده و تا حد امکان استخوان ها را جدا می کنیم. سپس ماهی را در مخلوط  پیاز، ماست، آب لیمو و نمک قرار می دهیم. بعد از ۴ ساعت ماهی را از مایه خارج کرده و در کمی روغن یا کره سرخ می کنیم. نان ساندویج را از وسط باز می کنیم تا حدی که دو طرف آن از هم جدا نشوند. سپس هر دو طرف نان را به سس مایونز آغشته کرده ویک برگ کامل کاهو، خیار شور، گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده را به ترتیب می چینیم و نصف ماهی سرخ شده را در یک طرف نان قرار داده وطرف دیگر را می بندیم. ساندویج را همراه آب لیمو و سس مایونز سرو می کنیم.

* ترجیحا از لیمو ترش استفاده می کنیم.

* می توانیم از فیله ماهی که استخوان ندارد استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا