سرآشپز

نام غذا: کتلت شیرازی

مواد لازم: سیب زمینی ۳ عدد، پیاز ۱ عدد، تخم مرغ ۱ عدد، کره ۲۰ گرم، آب ۱ لیوان، آرد گندم ۱ لیوان، آرد سوخاری ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری، زردچوبه ۱ قاشق چای خوری، پودر سیر به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را پخته و پوست آنها را می گیریم. سیب زمینی ها را تا داغ هستند له می کنیم. پیاز را رنده کرده و آب آن را می گیریم. کره را همراه آب و زردچوبه روی حرارت قرار داده و هم می زنیم. زمانی که آب شروع به حباب زدن کرد آرد را ریخته و مدام هم می زنیم تا بوی خامی آن گرفته شده و به شکل گلوله جمع شود. پس از ۳ دقیقه از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم کمی خنک شود. سپس سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ، پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بعد آرد سوخاری را کم کم ریخته و ورز می دهیم تا خمیری لطیف و نچسب بدست آید. خمیر را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. دست را کمی چرب کرده و به اندازه گردوی بزرگ از مایه برداشته و شکل می دهیم. وسط کتلت را برش می زنیم تا موقع سرخ کردن پف نکرده و داخل آن خمیر نشود. کتلت ها را در روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.

* آرد سوخاری را ترجیحا از نان باگت تهیه می کنیم.

 

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا