سرآشپز

نام غذا: سالاد کلم و ژامبون

مواد لازم: ژامبون ۳۰۰ گرم، کلم سفید ۱ عدد، خیار ۴ عدد، پیازچه ۱۰ عدد، ذرت ۴۲۰ گرم، سس مایونز سه چهارم پیمانه، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا کلم و پیازچه را ریز خرد می کنیم. ژامبون و خیار را نگینی خرد می کنیم. سپس مواد خرد شده، سس مایونز و نمک را با هم مخلوط کرده و سرو می کنیم.

* می توانیم از خیارشور و هویج رنده شده نیز استفاده کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا