سرآشپز

نام غذا: آش پتله قم

مواد لازم: جو ۲۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، تره به مقدار لازم، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و تره را خرد می کنیم. جو را خوب پخته و تره را اضافه می کنیم. پیاز را سرخ کرده و همراه رب، زردچوبه، نمک و فلفل به جو اضافه می کنیم. آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با کشک، پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.

* آش پتله یا آش جو می باشد.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا