سرآشپز

نام غذا: چغرتمه

مواد لازم: مرغ ۴۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، پیاز داغ ۱ پیمانه، تخم مرغ ۴ عدد، زعفران به مقدار لازم، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا مرغ را به صورت خورشتی خرد کرده و همراه کمی آب، پیاز، زردچوبه و نمک می پزیم. وقتی مرغ پخت و آب آن کم شد پیاز را خارج می کنیم. سپس پیاز داغ و زعفران را افزوده و ۱۰ دقیقه می پزیم. تخم مرغ ها را زده و روی مرغ می ریزیم. وقتی تخم مرغ پخت از روی حرارت برداشته و همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا