سرآشپز

نام غذا: پلو شوشتری

مواد لازم: فیله مرغ نیم کیلوگرم، برنج ۱ کیلوگرم، پیاز ۱ عدد، شوید خرد شده ۲ لیوان، لوبیا چشم بلبلی پخته ۲ لیوان، آب ۱ استکان، زعفران ۱ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. فیله های مرغ را به تکه های نسبتا بزرگ خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم. بعد از تفت دادن آب، زعفران، نمک و فلفل را افزوده و می پزیم. وقتی آب آن بخار شد شوید و لوبیا را ریخته و از روی حرارت بر می داریم. برنج از قبل خیس شده را در آب جوش می پزیم. زمانی که برنج کاملا پخته و مغز آن کمی سفت بود آبکش می کنیم. کف قابلمه ته دیگه مورد نظر را چیده و مقداری روی آن برنج می ریزیم. سپس از مخلوط مواد ریخته و دوباره برنج می ریزیم. این کار را چند بار انجام می دهیم تا تمام شوند و حدود ۴۵ دقیقه دم می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا