سرآشپز

نام غذا: آش برنج ترش

مواد لازم: برنج ۱ پیمانه، لپه یک دوم پیمانه،  پیاز ۲ عدد، سبزی آش نیم کیلوگرم، آب یک و یک دوم لیتر، آبغوره ۱ پیمانه، زردچوبه ونعناع به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا یکی از پیاز ها را خلالی خرد کرده و تفت می دهیم. سپس لپه، برنج و زردچوبه را افزوده و بعد از کمی تفت دادن آب جوش را می ریزیم. پس از ۴۵ دقیقه سبزی آش را اضافه می کنیم. وقتی آش جا افتاد آبغوره را ریخته و ۱۰ دقیقه می جوشانیم. پیاز باقی مانده را خلالی خرد کرده و همراه کمی زردچوبه سرخ می کنیم. سپس نعناع را تفت می دهیم. آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا