سرآشپز

نام غذا: جوجه کباب خامه ای

مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد، پیاز بزرگ ۱ عدد، گشنیز و جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، خامه ۱ قاشق غذا خوری، سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری، آویشن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا مرغ را به اندازه های درشت خرد می کنیم. پیاز را خلالی خرد کرده و جعفری، گشنیز، خامه، سس مایونز، آب لیمو، آویشن، نمک و فلفل را با پیاز مخلوط می کنیم. سپس مرغ ها را حداقل ۳ ساعت در سس می خوابانیم. سیخ های چوبی را خیس کرده و جوجه ها را به سیخ می کشیم. داخل تابه کمی کره و روغن ریخته و هر دو طرف جوجه ها سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا