سرآشپز

نام غذا: سالاد مرغ و بادام

مواد لازم: سینه مرغ ۳۰۰ گرم، سیب زمینی ۲ عدد، پیاز کوچک ۱ عدد، خیارشور ۱۰۰ گرم، جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، بادام پوست گرفته شده ۱۰۰ گرم، ماست خامه ای ۱۰۰ گرم، سس مایونز ۲۰۰ گرم، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری، آویشن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا مرغ را پخته و به صورت مکعبی خرد می کنیم. سیب زمینی را پخته و به صورت مکعبی خرد می کنیم. خیار شور را مکعبی خرد کرده و تمام مواد خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. سپس ماست، سس مایونز، آب لیمو، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بادام را خرد کرده و همراه جعفری به مواد اضافه می کنیم. سالاد را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا