سرآشپز

نام غذا: پکاره

مواد لازم: پیاز ۲ عدد، فلفل سبز تند ۲ عدد، گشنیز و شوید خرد شده یک دوم پیمانه، آب به مقدار لازم، آرد ۳ پیمانه، خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر خالی، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز و فلفل سبز را ریز خرد می کنیم. آرد، خمیر مایه، بیکینگ پودر، زردچوبه، فلفل و نمک را با هم مخلوط کرده و پیاز، فلفل سبز،گشنیز و شوید را اضافه می کنیم. سپس آب را کم کم می ریزیم  تا زمانی که خمیری به غلظت خمیر کیک بدست آوریم. خمیر را ۲ ساعت استراحت می دهیم. بعد ۱ قاشق غذا خوری از مایه را برداشته و به شکل توپ کوچک در می آوریم. توپ ها را در روغن داغ سرخ کرده و در صافی قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. پکاره ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه خیار شور و سس قرمز سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا