سرآشپز

نام غذا: پودینگ لیمویی

مواد لازم: آرد سه چهارم پیمانه، شکر یک و نیم پیمانه، کره ۱۵۰ گرم، تخم مرغ ۴ عدد، رنده پوست لیمو ترش ۲ قاشق چای خوری، آب لیمو یک سوم پیمانه، شیر یک و نیم پیمانه

طرز تهیه: ابتدا زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کرده و سفیده ها را می زنیم تا خوب پف کند. سپس تمام مواد و زرده تخم مرغ ها را با هم خوب مخلوط می کنیم. بعد سفیده را اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم. سپس خمیر را در ظرف های مورد نظر ریخته و به روش بن ماری در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پزیم. وقتی پودینگ ها طلائی شدند از فر خارج کرده و وقتی کمی خنک شد از ظرف جدا می کنیم. بعد با برش های لیمو ترش و خامه تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا