سرآشپز

نام غذا: تست برگر

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، پنیر ورقه ای گودا به مقدارلازم، نان تست به مقدار لازم، آرد ۱ قاشق غذا خوری، پودر سیر و پیاز به مقدار لازم، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد سس: سس مایونز۲ قاشق غذا خوری، سس خردل ۱ قاشق غذا خوری، خیار شور رنده شده ۱ قاشق غذا خوری، سرکه ۱ قاشق غذا خوری، پودر سیر و پیاز به مقدار لازم، پودر پاپریکا به مقدار لازم ، نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه: ابتدا پیاز را رنده می کنیم. سپس پیاز و ادویه ها را به گوشت افزوده و خوب ورز می دهیم. مایه گوشتی را به اندازه توپ های کوچک در آورده و کمی از هر دو طرف فشار می دهیم کمی تخت شوند. تابه را کمی چرب کرده و هر دو طرف توپ ها را سرخ می کنیم. نان تست ها را خوب وردنه کرده و قالب می زنیم. پنیر را در اندازه توپ ها برش می زنیم. توپ سرخ شده را وسط نان قرار داده و روی آن پنیر را قرار می دهیم. آرد را در مقداری آب حل کرده و به عنوان چسب دور نان می زنیم. بعد نان دیگری را روی مواد قرار داده و دور تا دور آن را با دوانگشت فشار می دهیم تا به هم بچسبند. برگرها را در روغن داغ  فراروان سرخ کرده و روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

سس مایونز، سس خردل، خیار شور، سرکه و ادویه ها را با هم خوب مخلوط می کنیم تا سس صاف و یکدستی بدست آید.

تست برگر ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه سس سرو می کنیم.

* می توانیم بسته به ذائقه از پنیر و ادویه های دیگر نیز استفاده کنیم.

* داخل تست علاوه بر گوشت از مواد دیگری می توانیم استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا