سرآشپز

نام غذا: داوود پاشا

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، رب انار ۲ قاشق غذا خوری، نعناع خشک ۱ قاشق مربا خوری، دارچین به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا یک عدد پیاز را رنده می کنیم. گوشت، پیاز، دارچین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. سپس مایه گوشت را به صورت قلقلی های کوچک در آورده و حداقل  ۱۵ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. پیاز باقی مانده را ریز خرد کرده و تفت می کنیم. سپس قلقلی ها را اضافه کرده و سرخ می کنیم. بعد رب انار و نعناع را ریخته و کمی تفت می دهیم. در آخر کمی آب گرم ریخته و وقتی به جوش آمد حرارت را کم می کنیم تا خوب جا بیفتد. داوود پاشا را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه برنج سرو می کنیم.

* اگر رب انار ترش بود می توانیم کمی شکر اضافه می کنیم.

* اگر نعناع را  زیاد تفت دهیم تلخ می شود.

* داوود پاشا یکی از غذا های کشور ترکیه می باشد.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا