سرآشپز

نام غذا: سالاد سیب زمینی کلاسیک

مواد لازم: سیب زمینی ۱ کیلو گرم، پیاز خرد شده یک سوم پیمانه، خیار شور خرد شده یک دوم پیمانه، جعفری خرد شده ۱ پیمانه، تخم مرغ ۶ عدد، سس مایونز یک و یک چهارم پیمانه، سس خردل یک قاشق غذا خوری، کاهو به مقدار لازم، پودر فلفل دلمه ای به مقدار لازم، فلفل یک چهارم قاشق چای خوری، نمک یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را چهار قاچ کرده و در آب و نمک می پزیم. پس از پختن سیب زمینی ها را آبکش کرده و می گذاریم تا سرد شوند. تخم مرغ ها را آب پز کرده و چهار قاچ  می کنیم. سپس در یک ظرف بزرگ جعفری، خیار شور، سس مایونز، سس خردل، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کرده و بعد سیب زمینی و تخم مرغ را اضافه می کنیم. سالاد را به مدت ۶ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مزه مواد به خورد هم رود. هنگام سرو در کف ظرف مورد نظر برگ ها ی کاهو را چیده و سالاد را روی آن می ریزیم. مقداری پودر فلفل دلمه ای پاشیده و سرو می کنیم.

* می توانیم به جای سس مایونز از سس سالاد استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا