سرآشپز

نام غذا: آش انار

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم، سبزی آش ۱ کیلو گرم، لپه یک دوم پیمانه، برنج یک و نیم پیمانه، پیاز ۲ عدد، رب انار ۱ قاشق غذا خوری، آب انار ترش ۱ لیتر، رب گوجه فرنگی یک دوم پیمانه، روغن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: لپه را که قبلا خیس کرده ایم در آب جوش می ریزیم. برنج، سبزی، گوشت، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم و به صورت کوفته های ریز در آورده و سرخ می کنیم. نصف کوفته ها را به لپه اضافه می کنیم. پیاز خرد شده را با نعناع داغ و سبزی های معطر تفت داده و به باقی مواد اضافه می کنیم. رب گوجه فرنگی را هم مقداری تفت می دهیم و اضافه می کنیم. در آخر رب انار و آب انار را افزوده و هر ۵ دقیقه هم می زنیم سپس در ظرف را می گذاریم تا آش جا بیفتد. بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر ریخته و با باقی کوفته ها و نعناع داغ تزیین می کنیم.

*به جای  آب انار می توانیم از ۴ قاشق غذا خوری  رب انار استفاده کنیم .

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا