سرآشپز

نام غذا: کتلت پنیری

مواد لازم: سیب زمینی ۳ عدد، جعفری خرد شده ۱ پیمانه، پنیر پیتزا ۱ پیمانه، تخم مرغ ۱ عدد، پودر سیر و آویشن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را پخته و له می کنیم. سپس جعفری، پنیر پیتزا، تخم مرغ، پودر سیر و آویشن، نمک و فلفل را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. مقداری از مایه را برداشته و با دست شکل می دهیم. بعد هر دو طرف کتلت ها را سرخ کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم. همراه سالاد و سس سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا