سرآشپز

نام غذا: پاکوره

مواد لازم: تره خرد شده ۱ فنجان، تخم مرغ ۲ عدد، آب ولرم ۱ استکان، آرد نخود خام ۲۰۰ گرم، زعفران ۱ قاشق غذا خوری، پودر فلفل قرمز یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا آرد و آب را با هم کاملا مخلوط کرده و تره و  زعفران را اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ، فلفل قرمز، نمک و فلفل را افزوده و خوب هم می زنیم تا صاف و یکدست شود. سپس از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوری در روغن داغ ریخته و هر دو طرف آن را سرخ می کنیم. پاکوره ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه سس گوجه فرنگی سرو می کنیم.

* می توانیم بسته به ذائقه از ادویه های دیگر استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا