سرآشپز

نام غذا: آبگوشت کشک

مواد لازم: گوشت گوسفند نیم کیلو گرم، پیاز بزرگ ۲ عدد، سیب زمینی ۳عدد، نخود یک دوم لیوان، آب یک و نیم لیتر، کشک ۲۵۰ گرم، نعناع داغ به مقدار لازم، گل زرد به مقدار لازم، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا نخود را خیس می کنیم. گوشت را به همراه آب، پیاز، نخود، زردچوبه، نمک و فلفل می پزیم. سپس سیب زمینی را افزوده و نیم ساعت دیگر می پزیم. کشک را به نعناع داغ اضافه کرده و وقتی یک جوش زد به آبگوشت اضافه می کنیم. سپس آبگوشت را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعناع داغ و گل زرد تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا