سرآشپز

نام غذا: سالاد جعفری

مواد لازم: جعفری خرد شده، سیب زمینی، قارچ، فلفل دلمه ای سبز و قرمز، خیار شور، ذرت، سس مایونز، آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل

مقدار مواد بستگی به تعداد افراد دارد. مقدار جعفری باید دو برابر بقیه مواد باشد.

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی را پخته و له می کنیم. فلفل دلمه ای و خیار شور را نگینی خرد می کنیم. قارچ ها را ورقه ورقه خرد کرده و در کره با کمی آب لیمو تفت می دهیم. سپس جعفری، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، خیار شور، قارچ، ذرت، سس، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم کاملا مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری و ذرت تزیین می کنیم.

* می توانیم به جای سس فقط روغن زیتون و آب لیمو اضافه کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا