سرآشپز

نام غذا: دسر کاکائو

مواد لازم: شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم، پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری، شکر یک و یک دوم پیمانه، کره یک و یک دوم پیمانه، خامه ۱ پیمانه، تخم مرغ ۴ عدد

طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم. شکر را به زرده ها افزوده و خوب می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شود. سفیده ها را همراه کمی شکر می زنیم تا کاملا پف کند. کاکائو را به کره اضافه کرده و خوب می زنیم تا صاف و یکدست شود. شکلات تخته ای را به روش بن ماری آب کرده و اجازه می دهیم کمی خنک شود. سپس به مخلوط کره و کاکائو اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. زرده زده شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بعد خامه و سفیده را ریخته و به صورت دورانی مخلوط می کنیم. سپس در ظرف های مورد نظر ریخته و با خامه و پودر کاکائو تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا