سرآشپز

نام غذا: سمبوسه سیب زمینی

مواد لازم: سیب زمینی ۳ عدد، پیاز ۲ عدد، جعفری و تره خرد شده ۱ لیوان، نان لواش به مقدار لازم، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آنها را می گیریم. پیازها را خرد کرده و سرخ می کنیم. سپس تره، جعفری، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و ۱ دقیقه تفت می دهیم. سیب زمینی ها را له کرده و مخلوط  پیاز را اضافه می کنیم. نان ها را در اندازه های ۸ در ۲۰ سانتیمتر برش می دهیم. سپس مقداری از مواد را داخل نان گذاشته و به صورت مثلثی می پیچیم. سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا