سرآشپز
نام غذا: آش اسفناج و گشنیز
مواد لازم: اسفناج و گشنیز ۱ کیلو گرم، هویج متوسط ۳ عدد، پیاز متوسط ۳ عدد، برنج آش ۱ پیمانه، بلغور یک سوم پیمانه، اشکنه ۲ پیمانه، پودر نعناع یک سوم پیمانه، پیاز سرخ شده یک دوم پیمانه، کره ۵۰ گرم، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سبزی را خرد کرده و شسته و آبکش می کنیم. هویج ها را به اندازه بند انگشت خرد می کنیم. پیاز ها را به صورت نگینی خرد کرده و در کره کمی تفت می دهیم. سپس بلغور، نمک و آب را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در حرارت کم می جوشانیم. بعد برنج آش، هویج و اشکنه را افزوده و هم می زنیم. هر از گاهی هم می زنیم تا ته نگیرد. وقتی برنج و بلغور حلیم انداخت، سبزی ها را اضافه می کنیم. وقتی سبزی ها به اندازه ای که می خواهیم پخت در ظرف مورد نظر ریخته وبا کمی ماست زده شده و نعناع داغ و پیاز سرخ شده تزیین می کنیم. ماست را با نمک می زنیم تا صاف شود و همراه آش سرو می کنیم.
الناز اشراقی