سرآشپز

نام غذا: سالاد هویج

مواد لازم: هویج ۴ عدد، کشمش یک دوم پیمانه، سس مایونز یک دوم پیمانه، آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پوست هویج ها را گرفته و درشت رنده می کنیم. سپس کشمش را به هویج اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری سس مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به هویج اضافه می کنیم. سالاد را خوب مخلوط کرده و حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا