سرآشپز

نام غذا: آش آبادانی

مواد لازم: گوشت ۵۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، تره نیم کیلوگرم، مرزه ۲۰۰ گرم، برنج ۲ پیمانه، بلغور گندم یک دوم پیمانه، عدس ۱ پیمانه، نخود یک دوم پیمانه، لوبیا سفید یک دوم پیمانه، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم، زرد چوبه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کرده و برنج و بلغور را نیم ساعت خیس می کنیم. تره و مرزه را خرد می کنیم. یکی از پیاز ها را خرد کرده و همراه گوشت و زردچوبه تفت می دهیم. سپس مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم می پزیم. بعد گوشت پخته شده را ریش ریش می کنیم.

حبوبات را همراه مقداری آب روی حرارت ملایم می پزیم. دراواخر پخت  نمک را اضافه کرده و پوره می کنیم.

پیاز دوم را خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس برنج، بلغور، زرد چوبه، نمک، فلفل سیاه و قرمز را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پس از آن مقداری آب ریخته و می پزیم. بعد از پختن پوره حبوبات، گوشت و آب گوشت را افزوده و اجازه می دهیم کمی بجوشد. در آخر سبزی را ریخته و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد. زمانی که آش کاملا جا افتاد و مثل حلیم کش آمد آماده است. آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و گوشت تزئین می کنیم.

* این آش در اصل خیلی تند است.

 

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا