سرآشپز

نام غذا: کوفته قلقلی با هویج و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، گوجه فرنگی ۳ عدد، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، هویج ۳عدد، سیب زمینی ۳ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را رنده کرده و همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم. سپس خوب ورز داده و به صورت قلقلی های کوچک در می آوریم. قلقلی ها را در کمی روغن سرخ کرده و اجازه می دهیم با آب خودش بپزد. گوجه فرنگی ها را رنده کرده و در ظرف دیگری روغن می ریزیم. بعد گوجه فرنگی و رب رااضافه کرده و اجازه می دهیم به روغن بیفتد. پس از آن  سس را روی کوفته ها ریخته و حرارت را کم می کنیم تا سس کاملا به خوردشان برود.

هویج و سیب زمینی را آب پز کرده و خلالی خرد می کنیم. سپس در روغن سرخ می کنیم. در آخر کوفته قلقلی ها را در ظرف مورد نظر چیده و سس را روی آنها می ریزیم. همراه خلال هویج و سیب زمینی سرو می کنیم.

* می توانیم به مقدار لازم آب لیمو اضافه کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا