سرآشپز

نام غذا: آکراس

مواد لازم: لوبیا چشم بلبلی ۲۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا لوبیاها را از دو روز قبل خیس کرده و پوست آنها را می گیریم. سپس لوبیا ها را دو بار چرخ می کنیم. بعد همراه پیاز، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم. با قالب فلافل از مایه برداشته و در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم. سپس روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. آکراس ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه نان، سالاد و سس سرو می کنیم.

* اگر مایه سفت بود یک دوم پیمانه آب اضافه می کنیم تا غلظت به اندازه ای برسد که به آرامی از قاشق سرازیر شود.

* می توانیم از ۲ عدد فلفل قرمز تند به جای فلفل دلمه ای استفاده کنیم.

* آکراس متعلق به غرب قاره آفریقا می باشد.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا