سرآشپز

نام غذا: سالاد پیاز و لوبیا

مواد لازم: لوبیا سفید ۱ لیوان، لوبیا قرمز ۱ لیوان، پیاز قرمز کوچک ۱ عدد، گوجه فرنگی ۲ عدد، فلفل سبز ۴ عدد، کاهوی خرد شده به مقدار لازم، روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا لوبیا سفید و قرمز را می پزیم. پیاز را خلالی نازک خرد کرده و گوجه فرنگی را نگینی خرد می کنیم. سپس لوبیا سفید و قرمز، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و سرو می کنیم.

* می توانیم کاهوی خرد شده نیز استفاده کنیم.

* می توانیم سالاد را با تخم مرغ، زیتون و جعفری خرد شده تزیین کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا