سرآشپز

 

نام غذا: شامی پوک

مواد لازم: گوشت مغز ران ۲۵۰ گرم، سبزی معطر۲ قاشق غذاخوری، لپه یک لیوان، تخم مرغ بزرگ ۲ عدد، پیاز ۲ عدد، روغن به مقدارلازم، زعفران و جوش شیرین به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: پیاز را با زعفران تفت داده و لپه را با آب می پزیم. هر دو را روی گوشت ریخته و چرخ می کنیم. سپس جوش شیرین را با یک چهارم آب حل می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه هم زده و جوش شیرین را افزوده و دوباره هم می زنیم. به مواد چرخ شده سبزی معطر، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و زعفران را اضافه کرده و با دست ورز می دهیم. سپس تخم مرغ زده شده را به مواد افزوده و دوباره ورز می دهیم. مقداری از آن را در کف دست به صورت گرد پهن کرده و وسط آن را سوراخ می کنیم. شامی ها را در روغن داغ سرخ می کنیم. بعد از سرخ کردن با پیازچه و تربچه تزیین می کنیم.
* سبزی معطر شامل نعناع، ترخون، مرزه
* یک دوم زعفران را در یک چهارم آب جوش دم می کنیم.
* کف دست را کمی آب می زنیم.

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا