سرآشپز

نام غذا: رشته پلو قیسی

مواد لازم: برنج ۳ پیمانه، رشته پلویی ۱ پیمانه، برگه زردآلو ۱۰۰ گرم، قیسی ۱۰۰ گرم، پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپ خوری، کره ۱۰۰ گرم، زعفران ۱ قاشق سوپ خوری، دارچین ۱ قاشق چای خوری، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا برنج را در آب و نمک خیس کرده ایم را در آب در حال جوش می ریزیم. وقتی برنج پخت رشته پلویی را افزوده و بعد از چند جوش زدن آبکش می کنیم. برگه زردآلو و قیسی را نیم ساعت در آب گرم خیس کرده و آبکش می کنیم. سپس زردآلو، قیسی، پیاز داغ، شکر، زردچوبه و فلفل را در کره کمی تفت و زعفران را اضافه می کنیم. کف قابلمه ته دیگه مورد نظر را چیده و مقداری برنج می ریزیم. سپس لایه لایه برنج و مخلوط مواد را ریخته و دم می کنیم. سپس برنج را در ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین و خلال پسته تزیین کرده و همراه مرغ یا گوشت سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا