سرآشپز

نام غذا: چیز کیک یخچالی

مواد لازم: بیسکویت ساقه طلائی ۲۰۰ گرم، پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم، خامه ۲۰۰ گرم، کره ذوب شده ۱۰۰ گرم، شکر ۱۰۰ گرم، وانیل ۱ قاشق چای خوری، پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری، آب سرد ۴ قاشق غذا خوری، پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته، آب سرد یک دوم لیوان، آب داغ ۱ لیوان

طرز تهیه: ابتدا بیسکویت ها را پودر کرده و با کره کاملا مخلوط می کنیم. سپس مخلوط را کف قالب کمربندی به قطر ۱۸ سانتیمتر ریخته و صاف و یکنواخت می کنیم. قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار می دهیم. پودر ژلاتین را با ۴ قاشق آب سرد مخلوط کرده و وقتی حالت پفکی پیدا کرد ظرف را روی بخار آب قرار می دهیم. وقتی ژلاتین کاملا حل شد از روی حرارت بر داشته و پنیر خامه ای، خامه، شکر و وانیل را اضافه می کنیم. به مدت ۳ دقیقه با هم زن برقی زده و روی بیسکویت می ریزیم. قالب را چند بار به آرامی روی سطح می کوبیم تا کاملا صاف و یکدست شود. سپس قالب را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. ژله توت فرنگی را با آب سرد حل کرده و آب داغ را اضافه می کنیم. ژله را روی چیز کیک ریخته و دوباره ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. چیز کیک را از یخچال خارج کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم. بعد از نیم ساعت برش زده و با توت فرنگی تزیین می کنیم.

* با همزن دستی ۱۰ دقیقه هم می زنیم.

 

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا