سرآشپز

نام غذا: خوراک بادمجان

مواد لازم: بادمجان ۲ عدد، گوجه فرنگی ۴عدد، پنیر ۱۰۰ گرم، خامه ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۲ عدد، سیر ۱ حبه، پودر ریحان ۱ قاشق مرباخوری، جوز هندی و آویشن و نمک وفلفل به مقدار لازم.

طرز تهیه: بادمجان ها را حلقه حلقه کرده با سیر تفت می دهیم. سپس فلفل، پودر ریحان و مقداری پنیر رنده شده اضافه کرده و یک ردیف گوجه فرنگی می چینیم. سپس تخم مرغ ها را داخل ظرف دیگر ریخته و جوز هندی، آویشن، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سپس با هم مخلوط کرده و مابقی پنیر را به این مخلوط اضافه می کنیم. در ظرف دیگری که بامجان ها را قیلا آماده کرده ایم چیده و روی آن یک ردیف گوجه فرنگی می چینیم. بعد مایع را ریخته و سطح آن را کاملا می پوشانیم. ظرف را در طبقه وسط فر در دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

الناز اشراقی

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا