سرآشپز

نام غذا: گراتن مرغ و قارچ

مواد لازم: سینه مرغ ۲ عدد، پیاز ۲ عدد، قارچ به مقدار لازم، پنیر پیتزا به مقدار لازم، پودر سیر به مقدار لازم، پودر پاپریکا به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد سس بشامل: کره ۲۵ گرم، شیر ۲ پیمانه، خامه ۲ قاشق غذا خوری، آرد ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا مرغ را پخته و ریش ریش می کنیم. پیازها را خلالی خرد کرده و تفت می دهیم تا سبک شود. سپس قارچ خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا  آب قارچ کشیده شود. سپس مرغ، پودر سیر و پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.آرد را در کره تفت می دهیم. سپس شیر گرم را کم کم ریخته و هم می زنیم. وقتی انگشت روی قاشق کشیدم و رد آن ماند به غلظت لازم رسیده و دیگر شیر نمی ریزیم. در آخر خامه، نمک و فلفل را افزوده و سس را از روی حرارت بر می داریم.مقداری از  سس بشامل را کف ظرف مورد نظر ریخته و مخلوط مواد را روی آن می ریزیم. سپس باقی سس را ریخته و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم. ظرف را در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. پس از این مدت چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی گراتن خوش رنگ شود.

* می توانیم کمی جوز هندی به سس اضافه کنیم.

* می توانیم خامه را به سس اضافه نکنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا