سرآشپز

نام غذا: سالاد گشنیز و گوجه فرنگی

مواد لازم: گشنیز خرد شده یک دوم پیمانه، گوجه فرنگی ۷۰۰ گرم، پیاز نگینی خرد شده سه چهارم پیمانه، سیر رند شده ۲ قاشق چای خوری، فلفل سبز هالاپینو خرد شده یک و یک دوم پیمانه، آب لیمو ۳ قاشق سوپ خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گوجه فرنگی را نگینی خرد می کنیم. دانه های فلفل را گرفته و حلقه ای خرد می کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و تا موقع سرو در یخچال قرار می دهیم.

* از گوجه فرنگی رسیده و سفت استفاده می کنیم.

* می توانیم بسته به ذائقه از فلفل سبز تند یا شیرین استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا