سرآشپز

نام غذا: سوپ پیازچه

مواد لازم: پیازچه ریز خرد شده ۹۰۰ گرم، آب مرغ یک و یک چهارم پیمانه، آب ۲ پیمانه، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیازچه را در روغن زیتون تفت می دهیم تا نرم شود. سپس آب مرغ، آب و نمک را افزوده و می گذاریم تا بجوشد. بعد جوشیدن حرارت را کم کرده و می گذاریم بپزد. وقتی سوپ پخت  از روی حرارت بر داشته و اجازه می دهیم کمی خنک شود. پس از آن در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با روغن زیتون تزیین می کنیم. سوپ پیازچه را همراه آب لیمو و نان تست سرو می کنیم.

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا