سرآشپز

نام غذا: دسر ماست و لبو

مواد لازم: ماست ۶ قاشق غذا خوری، لبوی رنده شده ۲ عدد، ، خامه ۲ قاشق مربا خوری، شکر ۲ قاشق غذا خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری، فلفل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه: ماست را خوب هم می زنیم. سپس شکر، نمک و فلفل را افزوده و دوباره هم می زنیم. بعد لبوی رنده شده را کم کم اضافه کرده و بعد از خوب مخلوط کردن می گذاریم تا ماست برسد. چند لبو را به صورت گرد بریده و روی دسر می چینیم. روی لبو ها را با  خامه تزیین کرده و سرو می کنیم.

* اگر لبو را یک باره بریزیم به هم می چسبند.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا