سرآشپز

نام غذا: رولت مرغ

مواد لازم: ریحان ساتور شده ۲ قاشق غذا خوری، جعفری ساتور شده ۲ قاشق غذا خوری، خامه  ۲ قاشق غذا خوری، پنیر بی نمک  ۲ قاشق غذا خوری، لیمو ترش ۲ عدد، عصاره مرغ ۲ عدد، سینه مرغ ۲ عدد

طرز تهیه: ریحان و جعفری را با پنیر مخلوط کرده و خامه را اضافه می کنیم تا مواد به هم بچسبند. سینه مرغ را از وسط باز کرده کمی می کوبیم تا پهن شود. اگر قسمت وسط آن برش داشته باشد فیله مرغ را می کوبیم و در آن قسمت قرار می دهیم. سپس لیمو ترش را به سطح سینه مرغ با دست می مالیم و عصاره مرغ را هم چنین می کنیم. موادی را که قبلا آماده  کرده ایم در یک طرف سینه مرغ ریخته و می پیچیم. بعد کاغذ فرم را به دور آن پیچیده و دور آن را محکم می کنیم تا آب و بخار آب به درون آن نفوذ نکند. سپس در یک ظرف آب قرار داده و آن را می پزیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا