سرآشپز

نام غذا: سالاد هویج مغربی

مواد لازم: هویج بزرگ ۶ عدد، سیر ۲ حبه، جعفری خرد شده یک چهارم پیمانه، روغن زیتون ۲ قاشق بزرگ، آب ۲ لیوان، لیمو ترش ۱ عدد، پاپریکا یک دوم قاشق چای خوری، زیره یک دوم قاشق چای خوری، پاپریکا یک دوم قاشق چای خوری، پودر فلفل قرمز به مقدارلازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا هویج ها را همراه آب و نمک پخته و پوست آنها را می گیریم. سپس هویج ها را حلقه حلقه کرده و با جعفری و سیر ریز خرد شده مخلوط می کنیم. بعد ادویه ها و روغن زیتون را افزوده و مخلوط می کنیم. مواد را با حرارت ملایم ۲ دقیقه تفت می دهیم. در آخر آب نصف لیمو ترش را ریخته و از روی حرارت بر می داریم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری تزیین می کنیم.

* می توانیم از سرکه قرمز به جای آب لیمو استفاده کنیم.

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا