سرآشپز

نام غذا: سوپ هویج

مواد لازم: هویج ۶ عدد، پیاز ۱ عدد، آب مرغ ۷ پیمانه، آب لیمو به مقدار لازم، کره به مقدار لازم، خامه رقیق شده به مقدار لازم، آرد ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا هویج و پیاز را خرد کرده و با آب مرغ می پزیم. سپس در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم. آرد را با کره تفت داده و هویج را اضافه می کنیم. بعد از این که جوشید و به غلظت لازم رسید آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با خامه تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا