سرآشپز

نام غذا: کلوچه ساده

مواد لازم: تخم مرغ ۱ عدد، ماست یک دوم پیمانه، روغن مایع یک دوم پیمانه، آرد دو و نیم پیمانه، وانیل یک دوم قاشق چای خوری، بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری، شکر یک دوم پیمانه، کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا می کنیم. سپس سفیده تخم مرغ، شکر، روغن مایع، ماست، وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. بعد آرد را به تدریج اضافه کرده و هم می زنیم. بعد خمیر به دست آمده را ورز می دهیم تا به صورت خمیر سفت در بیاید. سپس به اندازه یک نارنگی برداشته و گرد کرده و درون سینی فر می چینیم و زرده تخم مرغ را روی آنها مالیده و کنجد را می پا شیم. در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد که قبلا روشن کردیم و گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا