سرآشپز

نام غذا: سالاد لبو

مواد لازم: لبو پخته شده ۱ عدد، سیب ۲ عدد، برگ کرفس خرد شده ۴ بسته، گردو خرد شده ۳ قاشق سوپ خوری، روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری، شکر ۱ قاشق سوپ خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا لبو و سیب را خلالی خرد کرده و با جعفری مخلوط می کنیم. سپس گردو، روغن زیتون، شکر و نمک را اضافه و مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا