سرآشپز

نام غذا: لوبیا پلو با ماهی

مواد لازم: ماهی ۲۵۰ گرم، لوبیا سبز ۳۰۰ گرم، برنج ۳ پیمانه، پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری، گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد، فلفل دلمه ای یک چهارم پیمانه، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری، روغن ۲ قاشق سوپ خوری، دارچین ۱ قاشق چای خوری، زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری، پودر گل ۱ قاشق چای خوری، پودر سیر ۱ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا روغن را در ظرف ریخته و روی حرارت کم می گذاریم. بعد گوجه فرنگی نگینی خرد شده، پیاز داغ و زرد چوبه را اضافه می کنیم. سپس ماهی تکه تکه شده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، پودر سیر، زرد چوبه، دارچین، پودر گل، نمک و فلفل را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سپس برنج که قبلا گذاشتیم خیس خورده، لوبیای پخته شده در آب و رب گوجه فرنگی  را افزوده و مخلوط می کنیم. در آخر مقداری آب می ریزیم و بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم می کنیم. در ظرف را نصفه می گذاریم تا آب برنج کشیده شود و سپس دم کن را می گذاریم. بعد از ۳۰ الی ۳۵ دقیقه پلو دم کشیده و حاضر است.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا