سرآشپز

 

نام غذا: پیتزا ماکارونی

مواد لازم :ماکارونی ۱ بسته، مایع گوشتی ماکارونی آماده یک و یک دوم پیمانه، قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم، پنیر پیتزا رنده شده به مقدار دلخواه، روغن مایع یک دوم قاشق غذاخوری، تخم مرغ دو عدد، پودر سیر به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا ماکارونی را حدود ۲۵ دقیقه داخل آب می جوشانده و آبکش می کنیم. سپس ماکارونی را با تخم مرغ کاملا مخلوط می کنیم. بعد در داخل ظرفی با ارتفاع کم که قبلا با روغن چرب کرده ایم ریخته و رویش را با سس ماکارونی کاملا می پوشانیم. سپس قارچ، پودر سیر، نمک و فلفل را به روی مواد ریخته و در آخرپنیر پیتزا را روی سطح مواد آماده شده می ریزیم. ظرف را طبقه وسط فر که قبلا گرم کرده ایم قرار می دهیم. پس از ۲۰ الی ۲۵ دقیقه پخت در دمای متوسط پیتزا ماکارونی آماده ی سرو است.

الناز اشراقی

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا